Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Lakberendező - Budapest képes leírás - Lakberendező.tlap.hu
részletek »

Lakberendező - Budapest - Lakberendező.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: lakberendezo.tlap.hu » Lakberendező - Budapest
Keresés
Találatok száma - 30 db
Ágyak a kényelmes pihenésért

Ágyak a kényelmes pihenésért

A Budapest, IV. kerületében személyesen elérhető Nanni Home Store Lakberendezési Áruház forgalmaz ágyakat, és hozzájuk passzoló matracokat is az érdeklődők számára. A pihentető és kényelmes alvás érdekében kizárólag minőségi termékeket kínálnak. A termékek önmagukban, vagy akár egyben is megvásárolhatóak. Biopamutból is készülnek az ágyakra szövetek, melyek ezáltal antiallergének lesznek. A matrac kínálatban megtalálható táskarugós, habszivacsos, memória habos, valamint professzionális vosco matrac is. A termékek egy része a weboldalukon, továbbá pedig az üzletikben érhető el.

Andok Zsuzsanna lakberendező

Andok Zsuzsanna lakberendező

- Tele vagy kérdésekkel, de nem tudod kihez fordulj segítségért? - Szívesen fogadnád lakberendező tanácsát? - Ingatlan vásárlás előtt állsz, és nem tudod mi lenne számodra a megfelelő? - Új lakásodból szeretnéd kihozni a legjobbat? - Felújítanál, de nincs időd a teendőkkel bajlódni? - Szeretnéd, ha otthonod stílusa tükrözné személyiséged? - A gyerekek kinőtték a szobájukat? - Gyakran átrendezed a szobád, de még mindig nem vagy vele elégedett? - Minden vagy semmi sem tetszik? - Szeretnéd, ha üzletedbe visszajárnának a vevők? - Irodád sivár és unalmas? - Nem sikerül ingatlanodat már jó ideje eladnod? - A kertről már ne is beszéljünk?

Angelika Muhly Interiors

Angelika Muhly Interiors

Muhly Angelika lakberendező. Szolgáltatások: Lakások, családi házak, nyaralók, irodák, bemutató termek, üzlethelyiségek, kávézók, éttermek teljeskörű belsőépítészeti és lakberendezési tervezése, kivitelezése. Világítástechnika-, burkolat-, egyedi bútor és látványtervek. Stílus- és színtanácsadás, helyszíni-szóbeli tanácsadás. Textiltervezés, árnyékolástechnika, dekoráció. Filozófiánk: Minden tér, anyag, szín és forma hatással van az emberre. Egyszerű vonalak, funkcionalitás, egységet alkotó terek, természetes formák, letisztultság jellemzi vizuális filozófiánkat. Munkáink során arra törekszünk, hogy a megrendelő igényeihez, életstílusához szabott, élhető, harmonikus tereket hozzunk létre, egységes koncepció alapján. Válasszon díjtáblázatunkban szereplő csomagjainkból vagy kombinálja őket helységenként, egyedi igényeinek megfelelően!

Bodor Éva

Bodor Éva

Lakberendezéssel kapcsolatos tanulmányaimat a Junior Art Centerben végeztem, kitűnő eredménnyel. Azóta főleg családi házak, lakások teljes vagy részleges berendezésével, felújításával foglalkoztam. 2006-ban a Magyar Bútor és Faipari Szövetség és a LOSZ közösen meghirdetett iroda tervezési pályázatán első helyezést értem el. 2009-ben a HANSA és GEBERIT által- a "Jövő fürdőszobája" címmel- kiírt pályázat második helyezettje lettem, számítógépes kategóriában. Számomra a lakberendezés egyrészről komoly munka, másrészről kaland, játék. Munka, mivel naprakész információkkal kell rendelkeznem az újdonságok terén, fel kell tudnom mérni leendő ügyfeleim kívánságait, lehetőségeit, tanácsot adni, tervezni, és mindezt láttatni is. Ebben van nagy segítségemre a számítógép. Mindeközben a játszás öröme is szerepet kap a munkámban. Játék a színekkel, fényekkel, stílusokkal, persze csak szigorúan a megrendelő lehetőségein és elképzelésein belül. Itt is sokat segít nekem a számítástechnika. Számítógépes terveimet ARCHline.XP tervező programmal készítem. Ha kell, a kivitelezésben is segédkezem. További információért látogasson el honlapomra!

Bondor Szilvia - bizartdesign

Bondor Szilvia - bizartdesign

Bondor Szilvia lakberendező vagyok. Építésznek tanultam, de idővel rájöttem a belsőépítészet közelebb áll hozzám. Szeretem a minimál, japán stílusokat és az eklektikát. Lakberendezőként tudom, milyen fontos egy szerethető, barátságos légkör kialakítása otthonunkban. Az enteriőrnek tükröznie kell tulajdonosa ízlését, személyiségét. Én abban segítek, hogy mindez megvalósuljon. A megrendelővel közösen tervezzük meg a tereket, bútorokat. Fontos a bizalomra épülő kapcsolat. Tekintse meg munkáimat és keressen bizalommal. bizartdesign - lakberendező és design studio

Dittrich Andrea

Dittrich Andrea

Szolgáltatások: * családi házak, lakások lakberendezése * irodák, üzletek, vendéglátóhelyek, iskolák belső terének kialakítása * berendezési alaprajz, falnézet készítése * színes látványterv * burkolat kiosztási terv * lámpakiosztási terv * gépészeti szerelvények kiosztása * egyedi bútorok kiviteli terve * dekorációk tervezése, kivitelezése * kivitelezés lebonyolítása * belsőépítészeti alapanyagok és termékek beszerzése

Fonth Gabriella

Fonth Gabriella

Célom, hogy meghitt, harmonikus életteret alkossak a stílusok összhangjában, a színek és fények varázsával. A praktikum és elegancia jegyeivel bíró szép környezet, a kényelem, a meleg hangulat mindenki számára fontos elvárás. Ehhez nyújtok segítséget szakmai tudásommal, ötleteimmel, kreativitásommal, természetesen a megrendelő igényeit figyelembe véve álmai megvalósításához. Fonth Gabriella lakberendező Szolgáltatások Laká sok, családi házak, nyaralók, kúriák, panziók, üzlethelyiségek * lakberendezési szaktanácsadása * új, és felújítandó terek tervezése: vázlattervek, berendezési alaprajz, falnézetek, látványtervek * kiviteli tervdokumentáció * egyedi bútorok * függönyözés: tervezéstől a varrásig * kivitelezés szervezés lebonyolítás * feng sui tanácsadás * külső és belső terek díszitése - karácsonyi dekoráció * exkluzív ágynemű készítése

Házfelújítás.net - Lakberendező magazin

Házfelújítás.net - Lakberendező magazin

Lakásfelújítást tervez? Esetleg most költözött, és ráfér még új lakására egy kis tatarozás? A házfelújítás nem egyszerű feladat, sok mindent meg kell tervezni, rengeteg kelléket be kell szerezni, na és persze a kivitelezést sem árt szépen megcsinálni. Persze szakember segítségét is kérhetjük, aki segít nekünk, így lényegesen leegyszerűsítve a helyzetünket. Szigetelés? Környezetbarát otthon kivitelezése? Stílusos és egyedi bútorok beszerzése és berendezése? A Házfelújítás segít Önnek, hiszen mindent egy helyen megtalál, amire szüksége lehet a felújításhoz. Látogasson el a Házfelújítás weboldalára és böngésszen a hasznos információk között, melyek a segítségére lehetnek!

Jaksa Szilvia Anita - Dekortech Stúdió

Jaksa Szilvia Anita - Dekortech Stúdió

aksa Szilvia Anita szolgáltatásai: Lakások, családi házak, irodák, üzletek, kávézók, éttermek belsőépítészeti kialakítása, lakberendezése a klasszikustól a minimál irányzatokig minden stílusban. Teljes körű tanácsadás, tervezés, kivitelezés és bútortervezés. Művészeti tanácsadás művészettörténeti, festmény-, bútor- és szőnyegbecsüsi előtanulmányokkal. Enteriőr-styling; belső terek látvány- és stílustervezése, arculatának kialakítása reklámanyagok, katalógusok és újságok képanyagának fotózásához.

Hirdetés
Jenőfi Réka

Jenőfi Réka

A lakberendező kicsit olyan, mint egy bizalmas barát, a megbízó életvitelét, igényeit, álmait, távlati terveit és nem utolsó sorban anyagi lehetőségeit minél jobban igyekszik megismerni. Ehhez természetesen, hosszas beszélgetések, egyeztetések szükségesek. Mindig kiderül egy-egy addig nem említett információ, a felvetett ötletek befolyásolják a végül közösen megfogalmazott célt. A rajzok, látványtervek könnyebbé teszik a megbízó számára, hogy elképzelje leendő otthonát, a mesterek pedig szintén hasznát veszik a kidolgozott terveknek. A még csak papíron megvalósult tervek módosíthatók, a költségvetés jobban beosztható, amely sok fölösleges kiadástól, bosszúságtól kímélhet meg minket.

Kegye Ágnes

Kegye Ágnes

Kegye Ágnesnek hívnak, 2000-ben végeztem a Junior Center Lakásművészeti Magániskolában, Lakberendező és lakberendezési cikk eladó szakon. Már a tanulmányaim alatt elkezdtem dolgozni egy egyedi bútorok tervezésével, és gyártásával foglalkozó cégnél. A fő profil a konyhabútor volt, emellett terveztem egyéb más bútorokat is, úgymint előszobabútor, nappali bútor, gardróbszoba-berendezés, beépített szekrény, fürdőszobabútor, és még sok mást, amit a cég gyártási technológiája engedett. Az itt eltöltött 9 év, ami alatt egy fél év erejéig belekóstoltam egy másik cégnél az import bútorok világába is, nagy szakmai tapasztalatot adott. Fenti munkahelyeimen feladatkörömbe tartozott, az ügyfelekkel együttműködve az igényeiknek és elképzeléseiknek megfelelő bútorok megtervezése, árajánlat készítése és az azt követő körülbelül két hónapos átfutási idő alatt a folyamatos kapcsolattartás. Mindemellett a megrendelésekkel együtt járó háttérmunka is feladatom volt. Jelenleg is a "lapbútorok" tervezése tartozik főként a szolgáltatásaim közé, melynek részleteiről a Tervezés menüpont alatt olvashat. A kivitelezési munkákban egy nagyon megbízható partnercégem áll rendelkezésre.

Kocsik Enikő

Kocsik Enikő

Építésztervező vagyok. Munkám során igyekszem a megrendelők életének momentumait és életük funkcióit logikus rendbe foglalni, és körülöttük nyugalmat teremteni. Ezt teszem az enteriőrök tervezésekor is, kiegészítve azzal, hogy az esztétikai megjelenést és életérzést legalább olyan fontos helyre soroljam mint a funkciót. Amikor "csak" a belső terek kialakítására kérnek fel, akkor is az első lépés a funkció tökéletesítése. Csak utána következik a térkialakítás, mely a megrendelő elképzelésének és az épület adta lehetőségeknek összehangolásával, oly módón történik, hogy elősegítsem az ügyfél biztos választását a számtalan lehetőségek és megoldások közül. 2006-ban nyitottam meg saját építészeti és lakberendezési stúdiómat, ahol igyekszem a megrendelőknek minél több terméket bemutatni, katalógusok, cd.k és mintakönyvek, mintaanyagok segítségével. Bár nem ez az első építészeti és lakberendezési stúdióm, de az első önálló vállalkozásom, amióta elköteleztem magam az enteriőrtervezés mellett. égkép elköteleztem magam a lakberendezés mellett, építészeti terveket készítettem. Már akkor igyekeztem a megrendelők életének momentumait logikus rendbe foglalni, és körülöttük nyugalmat teremteni

Koczfán Lívia

Koczfán Lívia

Koczfán Lívia vagyok, lakberendező. Lakberendezek tehát, a szó konkrét és elvont, spirituális értelmében is. Hogy ez mit is jelent? Nem elsősorban és nem csak bútorok tologatását egy téren belül, hanem sokkal inkább egy olyan fajta összhang és harmónia megteremtését, amihez azonban a szakmai tudás és a biztos ízlés mellett az emberi tartalom és szenzibilitás is elengedhetetlen. Ha úgy vesszük, valami ilyesmi lenne az ars-poeticám... Szívesen vállalok - sőt, kihívásnak veszek - kisebb projekteket is (pl. mini terek), de ugyanúgy "izgat" egy nagyobb lélegzetű munka, mint például családi villa vagy vidéki nyaraló. Szaktanácsért is nyugodtan fordulhat hozzám mivel tudom, hogy számtalan esetben pont az a néhány ötlet-morzsa hiányzik ahhoz, hogy az amúgy konkrét elképzelésekkel bíró megrendelő igazán teljesen érezhesse a berendezés terveit. Hiszem, hogy lehet lakásból otthont teremteni, mi több, békét a mozgékony és illékony tárgyak között.

Kovács István Károly

Kovács István Károly

Cégünk belsőépítészeti és lakberendezési tervezéssel és kivitelezéssel foglalkozik, 20 éves tervezési tapasztalattal a hátunk mögött. Fő profilunk lakások, irodák, üzlethelységek tervezése. Régen kipróbált, jó referenciákkal rendelkező kivitelező csapat áll mögöttünk, akikkel már félszavakból is értjük egymást. - lakások, irodák, üzletek belsőépítészeti és lakberendezési tervezése, a klasszikustól a modernig, - egyedi bútorok tervezése, készítése, - világítástechnikai tervezés, kivitelezés, - függönyözés, - biztonsági rendszerek tervezése, telepítése, - igény szerint, akár teljes körű belsőépítészeti kivitelezés, - a környezethez, a belsőépítészeti koncepcióhoz illeszkedő, egyedi képzőművészeti alkotások. Kovács István Károly IMÁGÓ . . . TERVEZÉSTŐL A KIVITELEZÉSIG . . . legjobb otthon!

Lakberendezés és lakberendező oktatás tapasztalt szakemberektől

Lakberendezés és lakberendező oktatás tapasztalt szakemberektől

Ha igazán profik akarunk lenni a lakberendezésben, évek tapasztalatára van szükség, hogy minden apró részletre odafigyelhessünk, térben tudjunk gondolkodni és minden alternatív közül ki tudjuk választani a legjobbat. Lakberendezési tanfolyam Budapest területén teljesebb tudást nem tud átadni ezen a téren, mint az Anna Home Design képzése, ahol egy sok éve a szakmában dolgozó profi okítja a jelentkezőket, hogy ők is elindulhassanak a szakemberré válás útján, vagy akár csak hobbiszinten űzzék a szakmát.

Lakberendezés minták

Lakberendezés minták

A LaCasaDecor célja, hogy új lehetőségek bemutatásával legyen segítségségére a lakberendezés közben felmerülő problémák megoldásában. Az általunk kínált vászonképek és falmatricák különleges, az Ön személyiségét, egyéniségét tükröző hangulatot teremtenek lakásában. Egyre több fiatal dönt a falmatricák mellett, sőt a faltetoválás a babaszoba dekoráció kedvelt elemévé vált egyszerű felvitele és cserélhetősége miatt. Vállaljuk egyedi vászonképek készítését, amelyeken saját fotóit láthatja viszont. Kérdés esetén hívjon bátran.

Lakberendezési tanácsadás

Lakberendezési tanácsadás

Egy lakás akkor válik otthonossá, ha a kialakításához felhasznált design elemek tökéletes harmóniában állnak a benne lakók személyiségével. Cégünk feladata, hogy Önnek és családjának funkcionálisan is lakható, harmonikusan berendezett otthont alakítsunk ki, ahol minden fontos dolognak, tevékenységnek jut elég hely és ahová hazaérve azt érezhetik, ez az a hely, ahol könnyedén eltűnik a napközben felhalmozódott feszültség. Lakberendezőink segítenek megvalósítani az elképzeléseit, akár a lakberendezési újságok kínálta sok-sok Önnek tetsző ötlet közül azt, amelyik a lakás stílusához és az Ön egyéniségéhez a legjobban illik. A tervezési munka során segítséget kap tőlünk az anyagok, berendezési tárgyak kiválasztásában, megrendelésében, szállításában, szakmai kapcsolataink révén pedig olyan helyekre tudjuk Önt elkalauzolni, ahol jó minőségű anyagokat kedvezményesen vásárolhat meg. A kiviteli terveken az Ön által kiválasztott berendezési tárgyak, burkolatok szerepelnek, valamint pontos instrukciókat (elektromos tervek, burkolat kiosztási terv stb.) adunk az építési vállalkozóknak a megvalósításhoz. Így a kivitelezési munkák alatt Ön mindvégig nyugodtan végezheti mindennapi teendőit.

Tuti menü