Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Lakberendező linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Lakberendező képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: lakberendezo.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 123 db
2007 Kapos Felnőttképző Kft.

2007 Kapos Felnőttképző Kft.

Lakberendező tanfolyam Tanfolyam jellege: szakképesítő (OKJ 52 214 01 0000 00 00) A képzés célja: olyan általánosan művelt, korszerű szakmai elméleti és gyakorlati felkészültségű szakember képzése, aki képes a lakberendezési szolgáltatás során felismerni, a létrehozott berendezéssel kiszolgálni a megbízó számára szükséges lakó- és munkakörnyezeti igényeket; ismeri az építési környezet szerkezeti, biztonságtechnikai és egészségügyi sajátosságait, és képes berendezői munkáját ennek megfelelően ellátni. A képzés időtartama: 300 óra, kb. 9 hónap. A képzéshez szükséges végzettség: középiskolai végzettség (érettségi) Tantárgyak: - anyagismeret - lakberendezési cikkek áruismerete - berendezési ismeretek - bútorok és enteriőrök története - művészettörténet - épületszerkezettan - ábrázoló geometria - tervezési gyakorlatok - színtan - grafika - kivitelezési gyakorlat

Ágyak a kényelmes pihenésért

Ágyak a kényelmes pihenésért

A Budapest, IV. kerületében személyesen elérhető Nanni Home Store Lakberendezési Áruház forgalmaz ágyakat, és hozzájuk passzoló matracokat is az érdeklődők számára. A pihentető és kényelmes alvás érdekében kizárólag minőségi termékeket kínálnak. A termékek önmagukban, vagy akár egyben is megvásárolhatóak. Biopamutból is készülnek az ágyakra szövetek, melyek ezáltal antiallergének lesznek. A matrac kínálatban megtalálható táskarugós, habszivacsos, memória habos, valamint professzionális vosco matrac is. A termékek egy része a weboldalukon, továbbá pedig az üzletikben érhető el.

Andok Zsuzsanna lakberendező

Andok Zsuzsanna lakberendező

- Tele vagy kérdésekkel, de nem tudod kihez fordulj segítségért? - Szívesen fogadnád lakberendező tanácsát? - Ingatlan vásárlás előtt állsz, és nem tudod mi lenne számodra a megfelelő? - Új lakásodból szeretnéd kihozni a legjobbat? - Felújítanál, de nincs időd a teendőkkel bajlódni? - Szeretnéd, ha otthonod stílusa tükrözné személyiséged? - A gyerekek kinőtték a szobájukat? - Gyakran átrendezed a szobád, de még mindig nem vagy vele elégedett? - Minden vagy semmi sem tetszik? - Szeretnéd, ha üzletedbe visszajárnának a vevők? - Irodád sivár és unalmas? - Nem sikerül ingatlanodat már jó ideje eladnod? - A kertről már ne is beszéljünk?

Angelika Muhly Interiors

Angelika Muhly Interiors

Muhly Angelika lakberendező. Szolgáltatások: Lakások, családi házak, nyaralók, irodák, bemutató termek, üzlethelyiségek, kávézók, éttermek teljeskörű belsőépítészeti és lakberendezési tervezése, kivitelezése. Világítástechnika-, burkolat-, egyedi bútor és látványtervek. Stílus- és színtanácsadás, helyszíni-szóbeli tanácsadás. Textiltervezés, árnyékolástechnika, dekoráció. Filozófiánk: Minden tér, anyag, szín és forma hatással van az emberre. Egyszerű vonalak, funkcionalitás, egységet alkotó terek, természetes formák, letisztultság jellemzi vizuális filozófiánkat. Munkáink során arra törekszünk, hogy a megrendelő igényeihez, életstílusához szabott, élhető, harmonikus tereket hozzunk létre, egységes koncepció alapján. Válasszon díjtáblázatunkban szereplő csomagjainkból vagy kombinálja őket helységenként, egyedi igényeinek megfelelően!

Árvay Melinda

Árvay Melinda

Az otthon. Álmodozunk róla. Keressük, meglátjuk, beleszeretünk, megvesszük vagy mindent megmozgatunk hogy birtokolhassuk. Esetleg csak megörököltük és valahogy így nem az igazi. Még nem a miénk. Vannak vágyaink, elképzeléseink. Ilyenkor jól jöhet egy kis segítség, ötletek, szín és hangulattervek, vagy felmentés a sok utánajárás, álmatlan éjszakák, feszült mindenre odafigyelés alól. Látványtervek, hogy ne a szétbombázás vagy ne adj' isten az építkezés után derüljön ki milyen is lett. Információk, hogy hol keressük a bútorokat, kiegészítőket...hogy valóban Otthon legyen, olyan amit szeretnek! Az én célom is csupán ez, de azért az nagyszerű érzés amikor mások is megdícsérik!

Attraktív Design Kft.

Attraktív Design Kft.

Az Attraktív Design Kft. lakberendezési szolgáltatásokkal foglalkozik. Hagyományos és Feng Shui tanácsadással már meglévő, vagy kialakítandó enteriőrökre. Teljes körű lakberendezés esetén látványrajzok, méretarányos tervek készülnek, igény esetén 3D-s látványtervezéssel, világítási tervvel, bútortervekkel. Folyamatosan bővülő oldalamra felkerülnek a az eddigi elkészített és jelenleg készülő munkáim (portfolióim), cikkek és leírások a feng shui-ról, és kedvenc lakberendezési stílusirányzataim. Cégem részletes adatai a 'Kapcsolat' oldalon vannak feltüntetve.

Bodor Éva

Bodor Éva

Lakberendezéssel kapcsolatos tanulmányaimat a Junior Art Centerben végeztem, kitűnő eredménnyel. Azóta főleg családi házak, lakások teljes vagy részleges berendezésével, felújításával foglalkoztam. 2006-ban a Magyar Bútor és Faipari Szövetség és a LOSZ közösen meghirdetett iroda tervezési pályázatán első helyezést értem el. 2009-ben a HANSA és GEBERIT által- a "Jövő fürdőszobája" címmel- kiírt pályázat második helyezettje lettem, számítógépes kategóriában. Számomra a lakberendezés egyrészről komoly munka, másrészről kaland, játék. Munka, mivel naprakész információkkal kell rendelkeznem az újdonságok terén, fel kell tudnom mérni leendő ügyfeleim kívánságait, lehetőségeit, tanácsot adni, tervezni, és mindezt láttatni is. Ebben van nagy segítségemre a számítógép. Mindeközben a játszás öröme is szerepet kap a munkámban. Játék a színekkel, fényekkel, stílusokkal, persze csak szigorúan a megrendelő lehetőségein és elképzelésein belül. Itt is sokat segít nekem a számítástechnika. Számítógépes terveimet ARCHline.XP tervező programmal készítem. Ha kell, a kivitelezésben is segédkezem. További információért látogasson el honlapomra!

Bondor Szilvia - bizartdesign

Bondor Szilvia - bizartdesign

Bondor Szilvia lakberendező vagyok. Építésznek tanultam, de idővel rájöttem a belsőépítészet közelebb áll hozzám. Szeretem a minimál, japán stílusokat és az eklektikát. Lakberendezőként tudom, milyen fontos egy szerethető, barátságos légkör kialakítása otthonunkban. Az enteriőrnek tükröznie kell tulajdonosa ízlését, személyiségét. Én abban segítek, hogy mindez megvalósuljon. A megrendelővel közösen tervezzük meg a tereket, bútorokat. Fontos a bizalomra épülő kapcsolat. Tekintse meg munkáimat és keressen bizalommal. bizartdesign - lakberendező és design studio

Borek Barbara

Borek Barbara

Borek Barbara vagyok, 1978-ban születtem Idegenvezetőként dolgoztam, 5 évig, minden kontinensen, sok ember által sok kultúrát ismertem meg. Lakberendezést vállalok minden stílusban, kis és nagy lakásban, házban. Ingyenes felmérés, megegyezés szerinti ár! Hívjon bizalommal.

Hirdetés
Budaörs - Bauer Marthy

Budaörs - Bauer Marthy

A lakberendezés egy olyan terület, mely meghatározó szerepet tölt be életünkben. Nem mindegy ki és hogyan tervezi meg, vagy kivitelezi azt nekünk. A mi felfogásunkban a lakberendezés egy egyedi terv, egy egyedi megvalósítás. Amit nyújtunk több, mint lakberendezés: szobák, fürdőszobák, konyha berendezésének terve és konszignációja, elektromos berendezések helye, színek meghatározása, világításterv, ajtók, nyílászárók, hideg és meleg burkolatok, szaniterek, zuhanykabin, jakuzzi kiválasztása, lakástextilek ajánlása és kiválasztása, függönytervek készítése, kiválasztása, felhasználandó anyagok, bútorok felkutatása és beszerzése, valamint a munkálatok komplett kivitelezése és felügyelete.

Debrecen - Akantusz Lakberendezési Stúdió

Debrecen - Akantusz Lakberendezési Stúdió

Akantusz Lakberendezési Stúdió: lakáskultúra, lakberendezés, belsőépítészet. Lakberendezési-belsőépítészeti tanácsadás, tervezés, kivitelezés. Családiházak, társasházak, vendéglátóhelyek és szállodák, panziók megvalósításához, felújításához.

Debrecen - Czirják Tünde, Ekli Judit

Debrecen - Czirják Tünde, Ekli Judit

Arra törekszünk, hogy meglássuk, felfedezzük a szépet, a harmóniát, illetve megalkossuk azt. Szolgáltatásaink: Szóbeli tanácsadás Házak, lakások, éttermek, kávéházak, üzletek, nyaralók, óvodák, irodák belső terének lakberendezési tervezése Helyszíni felmérés, egyeztetés Berendezési terv (alaprajz, falnézetek) Építészeti, átalakítási terv (szükség esetén statikus bevonásával) Látványterv Világítási terv Burkolat terv (padló, fal) Színtervezés: anyag és színminták egyeztetése Lakástextíliák és kellékeik tervezése, kiválasztása, beszerzése, függönyözés helyszíni felméréssel, anyagkínálattal Bútorok, konyhák egyedi méretre tervezése Dekorálás Berendezési tárgyak kiválasztása, konszignációja Beszerzésben való részvétel Művészeti alkotások ajánlása Tervezői művezetés További információkért keressen fel minket!

Debrecen - Szepesi Katalin

Debrecen - Szepesi Katalin

Többéves építész tervezői munka alatt rájöttem, hogy a lakberendezés, az épületek belső tereinek kialakítása sokkal közelebb áll hozzám, mint az épület megtervezése. A bútorok, burkolatok, textilek változatossága, a terek, formák játéka, amelyben igazán otthon érzem magam. A belsőépítészeti tervezés során - legyen az szálloda, étterem, üzlet, iroda vagy lakás - talán a legfontosabb a jól kialakult közös munka, amely biztosíték arra, hogy a megbízó elképzelését leginkább megvalósító enteriőr jöjjön létre. Szepesi Katalin

Déri Diána

Déri Diána

Déri Diána lakberendező szolgáltatásai bővebben: Lakberendezés: Lakberendez ési tanácsadás Tervezés Színes látványterv Bútorozási alaprajz Hideg és meleg burkolatok Szaniterek kiválasztása Árnyékolók, függönyök, kárpitok, egyéb lakástextiliák terve Anyag és színminták helyszíni egyeztetése Anyagbeszerzés Kivitelezés és lebonyolítás Belső terek díszítése: Élőnövény dekoráció és annak szakszerű ápolása Karácsonyi dekorációk

DGSM - OKJ-s  Lakberendező tanfolyam

DGSM - OKJ-s Lakberendező tanfolyam

Legyél Te is lakberendező - tanuld meg profiktól, elérhető időpontokban és áron - ha van szépérzéked és szeretnél ezzel a kreativitást igénylő, kihívásokkal teli szakmával foglalkozni! Lakberendező, és egyéb építőipari képzések magas szakmai elismertséggel, immáron 10. éve, álláslehetőséggel és vizsga-garanciával! Jelentkezz hozzánk a Drégelyvár Szakközépiskolába! Jár tanulóinknak: Diákigazolvány, családi pótlék, árvaellátás, és kedvezményes kollégiumi ellátás is a képzés ideje alatt!

Dittrich Andrea

Dittrich Andrea

Szolgáltatások: * családi házak, lakások lakberendezése * irodák, üzletek, vendéglátóhelyek, iskolák belső terének kialakítása * berendezési alaprajz, falnézet készítése * színes látványterv * burkolat kiosztási terv * lámpakiosztási terv * gépészeti szerelvények kiosztása * egyedi bútorok kiviteli terve * dekorációk tervezése, kivitelezése * kivitelezés lebonyolítása * belsőépítészeti alapanyagok és termékek beszerzése

dr. Tóth Alexandra lakberendező | Veszprém

dr. Tóth Alexandra lakberendező | Veszprém

Olyan otthont szeretne, ami egyszerre megnyugtató, örömteli és inspiráló? Egy saját kis mennyország a rohanó hétköznapokban, ahova mindig jó érzés megérkezni? Nem pusztán a trendeknek próbál megfelelni, hanem saját belső vágyainak? Szeretné, hogy ismerősei az otthonába betoppanva azt mondják: ?Ez a lakás pont olyan, mint te vagy?? Ha a fentiekre igennel válaszol, de nem tudja, hogy lásson neki a megvalósításnak - akár jelenlegi lakás átalakításáról, akár új vásárlásáról legyen szó -, forduljon hozzám!

Tuti menü